ROBEX Irányítástechnikai Kft.

1154 Budapest, Kozák tér 13-16.

E-mail*: robex@robex.hu

Telefon: +36 1 431 0424

Fax: +36 1 431 0425

Társadalmi felelősségvállalás:

FRAKO - a szolgáltatás

Szüksége van fázisjavító berendezésre?

 

Ezesetben megtervezzük Önnek, hogy a lehető legjobbat kapja! Természetesen mindezt a körülmények és a helyszín pontos ismeretével, mert anélkül nem lehet! Sokan esnek abba a hibába, hogy csak a meglévő meddőteljesítmény kikompenzálására törekednek, és ehhez veszik meg a legolcsóbb berendezést, pedig számos körülmény van, ami befolyásolhatja a kiválasztást. Ezeket mi - modern műszerek és szakértő kollégák segítségével - felderítjük, és ennek fényében ajánlunk fázisjavító berendezést. 


Már van fázisjavító berendezése, ami megfelelően működik?

 

Akkor se dőljön elégedetten hátra! Ha van egy jól működő rendszere, akkor azt rendszeres karbantartással és odafigyeléssel még hosszabb életűvé lehet tenni. A karbantartások alatt nem csak a szekrények tisztítását és ellenőrzését értjük, hanem hálózatanalizátoros méréseket is. A körülmények folyamatos változása miatt előfordulhat, hogy módosítani kell a fázisjavító berendezésen, a még tökéleteseb működés érdekében. 


Van fázisjavító berendezése, ami karban is van tartva?

 

Ekkor jöhet szóba egy energia-menedzsment rendszer! A jól működő rendszereket felügyelve adott esetben könnyen energia megtakarítást érhetünk el. A jelenlegi gazdasági környezetben a költségcsökkentő vagy költséghatékonyságot növelő beruházások különösen előtérbe kerültek. Ipari környezetben ezek megvalósításához az energia-menedzsment rendszerek jelentős segítséget nyújtanak.


További információ:

Kusnyár Tibor

kusnyar@robex.hu

+36 30 473 3728