ROBEX Irányítástechnikai Kft.

1154 Budapest, Kozák tér 13-16.

E-mail*: robex@robex.hu

Telefon: +36 1 431 0424

Fax: +36 1 431 0425

Társadalmi felelősségvállalás:

Szenny- és ivóvíz méréstechnika

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel értesítjük, hogy elindítottuk a ROBEX Irányítástechnikai Kft. hírlevél rendszerét szenny- és ivóvíz méréstechnika témakörben.

Ennek segítségével szeretnénk Önt rendszeresen friss információkhoz juttatni. Terveink szerint megoldásokról, alkalmazási példákról, termékújdonságokról és az Életből vett hasznos tapasztalásokról fogunk írni.

A túlzottan marketing ízű, tolakodó hírleveleket mi sem szeretjük, így Önt sem fogjuk ilyenekkel bosszantani. Bízunk benne, hogy a jövőben hírlevelünkkel hasznos információkkal szolgálhatunk az Ön számára.

Amennyiben bármelyik hírlevelünk felkelti érdeklődését, vagy éppen valamilyen konkrét problémára szeretne megoldást találni, úgy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

 

Üdvözlettel: a ROBEX csapata



A NIVUS PCO hordozható, csőre csatolható áramlásmérő

2014.10.10.

Aktuális hírlevelünkben szeretnénk bemutatni Önnek a NIVUS "PCO" névre keresztelt hordozható, csőre csatolható áramlásmérőjét.

A PCO a NivuSonic CO áramlásmérő hordozható változata. A tervezésnél az egyszerű használhatóság, a gyors telepítés, a terepi körülmények között történő alkalmazhatóság és a hosszú üzemidő volt a fő szempont.

A PCO kiválóan alkalmazható szivárgásméréseknél, komplex mérési kampányokban ivóvíz hálózat kihasználtságának, üzemi körülményeinek a felmérésére, technológiai vezetékek ellenőrzésére rövid és hosszú távon egyaránt. A mért és rögzített értékek könnyen feldolgozhatóak és megjeleníthetőek a NIVUS ingyenes NivuSoft szoftvere segítségével, melyből az adatok könnyen exportálhatóak a legelterjedtebb formátumokba (xls, csv, pdf) további feldolgozásra.

A NIVUS PCO előnyei:

  • nincs szükség a csővezeték megbontására;
  • a mérést nem befolyásolják a csőben lévő nyomásviszonyok és a hőmérséklet;
  • 50 mm-től akár 3000 mm átmérőjű csövekhez is alkalmazható;
  • nem csak ivóvízhez, hanem akár enyhén szennyezett vizekhez (nyers víz, ipari vizek, stb.) is használható;
  • rendelkezik 0/4-20 mA vagy 0-10 V kimenetekkel a pillanatnyi mért értékek távjelzésére;
  • NivuLog Easy adatgyűjtőhöz kapcsolva a mért adatok távolról is nyomonkövethetőek;
  • képes legfeljebb 2 db, a folyamat egyéb paraméterét (nyomás, hőmérséklet, stb.) mérő érzékelő jelének (0/4-20 mA vagy 0-10V) a rögzítésére és a mérőhurkon az érzékelő megtáplálására is;
  • beépített, nagy kapacitású (20 Ah) NiMH akkumulátor hosszúidejű müködést biztosít és a kapacitás további növelése érdekében a készülékhez további külső akkumulátor is csatlakoztatható;
  • IP67 védettségű, a NIVUS hordozható műszereitől megszokott törhetetlen műanyag kofferben elhelyezett távadó és IP68 védettségű érzékelők.

A műszer adatlapját az alábbi hivatkozásról lehet letölteni:

NIVUS PCO adatlap

További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!



Hírlevél

A ROBEX Irányítástechnikai Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy naprakészen tartsa partnereit működési területein, mint pl.:

  • villám- és túlfeszültség-védelem;
  • földelésellenőrzés és sztatikai levezetés;
  • szenny- és ivóvíz méréstechnika;
  • gázérzékelés és légtér elemzés;
  • kábelátvezető rendszerek.

 

Erre az egyik legkézenfekvőbb megoldás a rendszeres információ átadás hírlevelek formájában.

 

Iratkozzon fel bátran, nem fogjuk felesleges levelekkel traktálni!