ROBEX Irányítástechnikai Kft.

1154 Budapest, Kozák tér 13-16.

E-mail: robex@robex.hu

Telefon: +36 1 431 0424

Fax: +36 1 431 0425

Társadalmi felelősségvállalás:

Gázérzékelés és légtér elemzés

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük, hogy elindítottuk a ROBEX Irányítástechnikai Kft. hírlevél rendszerét gázérzékelés és légtér elemzés témakörben.
Ennek segítségével szeretnénk Önt rendszeresen friss információkhoz juttatni. Terveink szerint megoldásokról, alkalmazási példákról, termékújdonságokról és az Életből vett hasznos tapasztalásokról fogunk írni.
A túlzottan marketing ízű, tolakodó hírleveleket mi sem szeretjük, így Önt sem fogjuk ilyenekkel bosszantani. Bízunk benne, hogy a jövőben hírlevelünkkel hasznos információkkal szolgálhatunk az Ön számára.
Amennyiben bármelyik hírlevelünk felkelti érdeklődését, vagy éppen valamilyen konkrét problémára szeretne megoldást találni, úgy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Üdvözlettel: a ROBEX csapataÚj témakörben indítunk hírlevelet - Gázérzékelés és légtér elemzés

2015.08.13.

Mint azt talán Ön is tudja, cégünk, a ROBEX Irányítástechnikai Kft. 2002 óta van jelen a robbanásbiztonság-technikához kapcsolódó különböző területeken. Számos olyan gyártó termékének képviseletét látjuk el, amely valamilyen módon kapcsolódik ezen iparágakhoz.

Új hírlevél témánkat a gázérzékelésnek szeretnénk szentelni, ennek segítségével szeretnénk Önt rendszeresen friss információkhoz juttatni. Cégünk 2009 óta áll kapcsolatban a német GfG (Gesellschaft für Gerätebau) mbH európai képviseletével. A GfG gázérzékelő megoldásai világszerte ismertek immáron több, mint 50 éve. 

Terveink szerint megoldásokról, alkalmazási példákról, termékújdonságokról és az Életből vett hasznos tapasztalásokról fogunk írni a jövőben. Bízunk benne, hogy a jövőben hírlevelünkkel hasznos információkkal szolgálhatunk az Ön számára.

 

Első hírlevelünkben a GfG hordozható személyi gázérzékelőit szeretnénk röviden bemutatni. Az ismertető az abban ismertetett gázérzékelők árait is tartalmazza.

Az ismertetőt itt érheti el.

 

Ön azért kapta ezt a hírlevelet, mert érdekesnek tartottuk Ön számára a témakört. Amennyiben mégsem az, szíves elnézését kérjük! A lent található leiratkozás link segítségével törölheti magát címlistánkból.Hírlevél

A ROBEX Irányítástechnikai Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy naprakészen tartsa partnereit működési területein, mint pl.:

  • villám- és túlfeszültség-védelem;
  • fázisjavítás és energia-menedzsment;
  • földelésellenőrzés és sztatikai levezetés;
  • szenny- és ivóvíz méréstechnika;
  • gázérzékelés és légtér elemzés;
  • kábelátvezető rendszerek.

 

Erre az egyik legkézenfekvőbb megoldás a rendszeres információ átadás hírlevelek formájában.

 

Iratkozzon fel bátran, nem fogjuk felesleges levelekkel traktálni!