ROBEX Irányítástechnikai Kft.

1154 Budapest, Kozák tér 13-16.

E-mail*: robex@robex.hu

Telefon: +36 1 431 0424

Fax: +36 1 431 0425

Társadalmi felelősségvállalás:


GFG - gázérzékelő és légtér elemző megoldások

Állandó telepítésű gázérzékelő rendszerek

 

A fixen telepített gázérzékelő rendszerek folyamatosan felügyelik a munkahelyi környezetet vagy a megfigyelni kívánt légteret. A legkisebb gázszivárgás is riasztást vált ki, hogy időben meg lehessen tenni a szükséges óvintézkedéseket. A GfG rendszerek több mint 500 féle gáz- és gőztípus érzékelésére alkalmasak. Egy vezérlőhöz akár több gázkoncentráció távadó is csatlakoztatható. A fixen telepített GfG gázérzékelő megoldásokról kérje ajánlatunkat elérhetőségeink bármelyikén.

 

 

Hordozható személyi gázérzékelők

 

Az elektrokémiai, katalitikus, infravörös és PID érzékelőkből álló család valamennyi gáztípus kimutatására alkalmas, melyek jelen letnek bármely munkaterületen. A GfG megoldást kínál 1-től akár 7 gáztípus egyidejű érzékelésére egyetlen eszközben. Erős hangjelzés, jól látható, többszínű, villogó riasztás, valamint rezgés gondoskodik együttesen arról, hogy a dolgozó még sötét és zajos környezetben is azonnal értesüljön a megjelenő gázveszélyről.

 

A GfG hordozható gázérzékelők főbb jellemzői:

  • folyamatos működés;
  • akár napi bump teszt és teljes kalibráció;
  • hosszú érzékelő élettartam;
  • alacsony fenntartási költségek;
  • könnyű használat.

 

Épületmenedzsment

 

Többszintes parkolóházakban vagy földalatti parkolókban, alagutakban a kipufogógáz ellenőrzésére fejlesztett NO és CO érzékelők együtt biztosítják a gázveszély gyors érzékelését.

 

A leggyakrabban használt típusokat és azok irányárait tartalmazó kivonatos termékáttekintésünket az alábbi hivatkozáson éri el:

 

GfG személyi gázérzékelő és légtérelemző megoldások

 

Részletes ajánlatért keresse kollégáinkat!


További információ:

Kusnyár Tibor

kusnyar@robex.hu

+36 30 473 3728

Tóth Krisztián

toth@robex.hu

+36 30 428 5936